همه چیز در تدوین پایان نامه کارشناسی ارشد

انتخاب موضوع پایان نامه،مشاوره تدوین پروپوزال و پایان نامه،تحلیل آماری و استخراج مقاله از پایان نامه

همه چیز در تدوین پایان نامه کارشناسی ارشد

انتخاب موضوع پایان نامه،مشاوره تدوین پروپوزال و پایان نامه،تحلیل آماری و استخراج مقاله از پایان نامه

در این وبلاگ صرفاً نسبت به مشاوره در زمینه ی تدوین پروپوزال و انتخاب موضوع و تحلیل آماری و موضوعات مربوط به ادبیات پژوهشی تحقیق می پردازیم

۲۰ مطلب در آذر ۱۳۹۴ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

هر آنچه در مورد استخراج کتاب از پایان نامه،ویراستاری کتاب و هزینه چاپ کتاب و اخذ مجوز باید بدانید
 
۱-آماده کردن فایل
۲-ارسال و بررسی اثر و عقد قرارداد(حضوری-راه دور) وتحویل فایل نهایی به انتشارات.
شرایط  ارسال اثر و عقد قرارداد چاپ کتاب را از صفحه شرایط همکاری ببینید.
۳-انجام مراحل اداری توسط انتشارات(شابک-فیپا-مجوز ارشاد)
مدت زمان چاپ کتاب بعد از آماده شدن فایل نهایی صفحه آرایی شده برای کتابهای علمی ۳۰تا۴۵ روز کاری و برای سایر کتابها(شعر-رمان و کتابهای حوزه علوم انسانی) ۳تا۶ ماه می یاشد.مدت زمان صدور مجوز از اختیار ناشر خارج می باشد.
۴-صدور مجوز چاپ توسط وزارت ارشاد   
۵-آماده شدن طرح جلد
زدن طرح جلد به عهده انتشارات است ولی در صورت تمایل می توانید خودتان طرح جلد را آماده و تحویل انتشارات نمایید.
۶-چاپ کتاب توسط انتشارات و تحویل به نویسنده.

  • fanavar pishro
  • ۰
  • ۰

موضوعات یادگیری الکترونیکی :

        ارزیابی و سنجش اثربخشی دوره های آموزش مجازی (موردی دانشگاه یا مرکز آموزش مجازی …)
        کاربرد “نقشه های مفهومی” در راستای مشارکت و یادگیری همکارانه در آموزش الکترونیکی
        کاربرد تئوری فازی درارزیابی کیفیت دوره های آموزش مجازی
        ارائه مدلی برای افزایش اثربخشی یادگیری در سیستمهای آموزش مجازی
        شناسایی و اولویت بندی موانع توسعه آموزش الکترونیک در ایران با تاکید بر نظام آموزش عالی
        بررسی و تحلیل یادگیری تطبیقی در آموزش الکترونیک
        شناسایی عوامل کلیدی موفقیت و سنجش میزان اثربخشی آنها در یادگیری الکترونیکی در دانشگاه های کشور
        ارائه مدلی جهت سنجش میزان آمادگی و بلوغ یادگیری الکترونیکی در مراکز
        بررسی میزان اثربخشی عوامل کلیدی موفقیت در یادگیری الکترونیکی در دانشگاه های کشور
        تحلیل هزینه-فایده و  ارزیابی اقتصادی بکارگیری یادگیری الکترونیکی در نهادها

  • fanavar pishro
  • ۰
  • ۰

برخی عناوین پیشنهادی برای پایان نامه های رشته مدیریت فناوری اطلاعات عبارتند از:

        اولویت های پژوهشی بانک ملی ایران
        بررسی روش‌های متداول بانکداری از طریق شبکه های اجتماعی
        بررسی شیوه‌های کاربرد هو ش تجاری در بانکداری
        شناسایی خدمات جدید بانکداری الکترونیک و بررسی امکان ارائه در بانک ملی
        عوامل مؤثر بر بهبود رفتار سازمانی کارکنان بانک
        بررسی میزان کیفیت خدمات الکترونیکی در ارتقا سطح ارتباط با مشتریان
        بررسی میزان اثر بخشی خدمات الکترونیکی در جذب و حفظ مشتریان
        بررسی کاربرد شبکه های عصبی در بانکداری
        امنیت سیستم‌های بانکی

برای ثبت سفارش مشاوره پژوهشی به سایت موسسه فناور پیشرو (اینجا کلیک کنید)مراجعه نموده و فرم سفارش (اینجا کلیک کنید)را تکمیل کنید.

یا با شماره های 02166571957 و 09374671757 تماس بگیرید.

  • fanavar pishro
  • ۰
  • ۰

دانشجویان زیادی در دانشگاه های کشور به ادامه تحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری مشغول به تحصیل هستند و هدف همه آنها پیشرفت تحصیلی و رسیدن به درجات علمی بالاتر در دانشگاه های معتبر می باشد. اما موفقیت تحصیلی ساده به دست نمی آید و تلاش بسیاری را از طرف دانشجو طلب می کند. یکی از مواردی که در این موفقیت تأثیر زیادی دارد پایان نامه های دانشجویی می باشد. چرا که نمره این کار در سرنوشت دانشجویان تأثیرگذار است و در پیشرفت تحصیلی آنها تأثیر بسزا دارد. پایان نامه کارشناسی ارشد با پایان نامه دکتری تفاوت هایی از نظر محتوا و نگارش در دانشگاه های کشور دارد. طبیعی است که رساله دکتری مفصل تر و پربارتر از پایان نامه های ارشد می باشد.

همچنین برای رساله دکتری بسیاری از موارد باید با توضیحات بیشتری همراه باشد و از نظر موضوعی هم هر موضوعی برای آن مناسب نمی باشد و باید مثلا به ارائه مدل برای پایان نامه ختم شود. در بسیاری از دانشگاه های معتبر جهان پایان نامه دکتری باید با مقاله های متعدد بین المللی همراه باشد و دانشجویان دکتری بدون ارائه مقاله از رساله خود نمی توانند از آن دفاع کنند. بنابراین دانشجویان موظف می شوند تا کیفیت کار خود را بالا برده تا در هنگام استخراج مقاله از نظر کیفیت کار به مشکل برنخورند.

اساتید دانشگاه ها معمولا برای پایان نامه های دکتری پروپوزال مفصل تری هم می خواهند که تشریح بهتری از مطالعه ای که می خواهد انجام شود بدهد. در مقابل برای پایان نامه ای در سطح کارشناسی ارشد پروپوزال ها معمولا خلاصه تر بوده و به موارد مورد نیاز اکتفا می کند. برای دانشجویان کارشناسی ارشد باید کار پایان نامه تمرینی باشد برای اینکه آنها کار پژوهشی را یاد بگیرند و بتوانند در مراحل بعدی تحصیلی خود کارهای تحقیقاتی بهتری ارائه دهند. این دانشجویان قبل از ارائه پایان نامه و انتخاب موضوع و انجام پروپوزال در کارهای تحقیقاتی و با ماهیت پژوهشی وارد نشده بودند و فقط روش تحقیق را گذرانده اند و طبیعی است که با برخی روش های تحقیق آشنا نبوده و احتیاج به مشاوره برای پایان نامه کارشناسی ارشد داشته باشند.

  • fanavar pishro
  • ۰
  • ۰

قبل از آنکه بخواهیم به سراغ تعریف نگارش پایان نامه برویم، لازم است توضیح دهیم که پایان نامه چیست. برای این منظور، به تعریف جامع موجود در دایره المعارف ویکی پدیا رجوع میکنیم: «پایان‌نامه یا تز یا رساله نوشتاری است که دانشجویان در موضوعی خاص مربوط به رشته تحصیلی خود، برای دریافت مدرک تحصیلی می‌نویسند. در پایان‌نامه دانشجویان موضوع یا سؤالی را بررسی کرده و از راه تجزیه و تحلیل و یا تجارب عملی و یا آزمایشی به آن پاسخ می‌دهند. به بیان دیگر پایان‌نامه شامل استدلال موضوعی، ارائه پژوهشی تجربی، حاصل کارآموزی و یا عصاره‌ای از درس‌های آموخته شده در دوران تحصیلی دانشجو است که با راهنمایی اساتید نگارش و تدوین می شود. پایان نامه با عنوان و محتوای تکراری در هیچ سیستم آموزشی و در هیچ مقطع تحصیلی تعریف نشده است و تمامی دانشجویان موظف به نگارش پایان نامه با موضوع و محتوای جدید هستند. در بسیاری از متون از کلمه پایان‌نامه برای نوشتار پایان دوره کارشناسی و یا کارشناسی ارشد و از کلمه ی تز و یا رساله برای نوشتار پایان دوره دکتری استفاده می‌شود. تفاوت تز و رساله دکتری با پایان‌نامه دوره کارشناسی یا کارشناسی ارشد، جدید بودن و نوآوری تحقیقات انجام شده و همچنین حجم بیشتر این تحقیقات در دوره دکتری است.

اکنون که با مفهوم پایان نامه آشنا شدیم، میتوانیم به تعریف نگارش پایان نامه بپردازیم. نگارش پایان نامه به معنای به رشته تحریر درآوردن و به اشتراک گذاری نتایج تحقیقات و پژوهش انجام شده توسط شما با دیگر محقیین در سراسر دنیاست. البته این تحقیق و پایان نامه میتواند انواع مختلفی داشته باشد. انواعی از قبیل بنیادی، کاربردی، و عملی از نظر نتیجه و هدف؛ و همچنین تاریخی، پیمایشی و تجربی از نظر روش انجام پژوهش. لازم به توضیح است که انتخاب نوع تحقیق و پایان نامه تنها بخش کوچکی از داستان نگارش پایان نامه است و تا انتهای این مسیر، گام های زیاد دیگری نیز باید برداشت و اطلاعات زیادی نیز کسب کرد. اطلاعاتی از قبیل اینکه ساختار یک پایان نامه پیمایشی چگونه است و چه تفاوتی با پایان نامه تجربی دارد؛ بخش های و زیرشاخه های هر بخش در پایان نامه به چه ترتیب هستند و طول هر بخش باید چه مقدار باشد؛ جملات مورد استفاده در پایان چگونه اند و چه تفائتی با جملات مورد استفاده در دیگر متون دارند. این موارد و بسیاری از موارد دیگر که در مقالات دیگر سایت ما توضیح داده خواهند شد، شما را با چگونگی نگارش پایان نامه ای بی عیب و نقص آشنا خواهند کرد، ولی ما یک پیشنهاد بسیار خوب برای شما داریم. رنج جستجو و یادگیری این همه مطالب را به متخصصین حرفه ای ما بسپارید و در نهایت با صرف هزینه ای معقول، نتیجه ای عالی و حرفه ای بگیرید. دیگر نیازی به نگرانی انجام پایان نامه نیست حتما میدانید که با ما همه چیز آسان است! با ما پایان نامه ارشد و دکترای حرفه ای را ارائه دهید.

 

  • fanavar pishro
  • ۰
  • ۰

یکی از دغدغه ی دانشجویان کارشناسی ارشد برای انتخاب موضوع پایان نامه و تدوین پروپوزال غیرتکراری بودن موضوع پایان نامه است؛

اینجا جای سوال است که مگر یکی از ویژگی های مهم یک تحقیق علمی خوب قابلیت تکرار (تکرارپذیر بودن) آن تحقیق نیست؟! پس چرا برخی اساتید راهنما تاکید دارند که موضوع تکراری نباشد؟

در پاسخ به این ابهام باید اینگونه بگوییم که یک تحقیق خوب تحقیقی است که تکرار پذیر باشد ولی...

1- نباید موضوع انتخاب شده بیش از حد تکرار شده باشد.

2- نباید موضوع مزبور بدیهی باشد و نیازی به تحقیق نباشد.

لذا منظور اکثر اساتید در مورد تکراری نبودن موضوع ، رعایت دو شرط فوق است.

پس اگر تحقیقی انجام شده باشد و جامعه ی آماری آن بانک X باشد می توان همان تحقیق را برای بانک Y  تکرار کرد و این به معنای تکراری بودن تحقیق نیست.نا گفته نماند که بر اساس تحقیقات قبلی باید تحقیق جدید را پخته تر انجام داد.

  • fanavar pishro
  • ۰
  • ۰

بهترین و بزرگترین پایگاه های علمی برای دریافت اطلاعات و ادبیات پژوهشی جهت تدوین پروپوزال و همچنین انتشار مطالب استخراج شده از پایان نامه را می توانید در ادامه مطلب ملاحظه فرمائید.

لطفا به ادامه مطلب بروید.

  • ۰
  • ۰

راهنمای کاربردی انتخاب موضوع و عنوان پایان نامه

رساله و پایان نامه، نتیجه ماندگار کار علمی یک دانشجو بعد از طی تحصیلات عالیه به حساب می آید که تا سالیان دراز می تواند مورد استفاده وی و سایر پژوهشگران و ذینفعان قرار گیرد.

لذا انتخاب موضوع مناسب، به عنوان نخستین قدم برای انجام یک پایان نامه مناسب، امری حیاتی محسوب می شود.

برای رسیدن به موضوع مناسب برای پایان نامه، محقق ابتدا باید سه حوزه اصلی مرتبط با خودش را مرور کرده و نکات مهم آن را یادداشت نماید. این سه حوزه عبارتند از: الف) سوابق کاری و علمی محقق، ب) برنامه آینده کاری و علمی محقق، ج) علایق و جذابیت های فردی محقق.

گام عملی بعدی برای رسیدن به موضوع مناسب، انجام موارد زیر می باشد:

1- مرور ادبیات موضوعی مرتبط با رشته تحصیلی (شامل مطالعه مقالات و کتب داخی و خارجی)

2- بررسی عناورین پایان نامه های قبلی در رشته تحصیلی (از طریق سایت ایرانداک) (همچنین در ادامه برخی عناوین پایان نامه های اروپایی آمده است)

3- مرور مجدد مباحث ارائه شده در کلاسهای درسی و پروژه های کلاسی انجام شده

4- بحث و تبادل نظر با اساتید و سایر دانشجویان هم دوره و دوره های بالاتر

پس از طی این مراحل فوق و مشخص شدن قلمرو اصلی موضوع، برای رسیدن به یک عنوان معین برای پایان نامه، ابتدا بایستی قلمرو اصلی موضوعی در بانکهای اطلاعاتی معتبر (معرفی برخی بانکهای اطلاعاتی معتبر) جستجو شود و آخرین مقالات مرتبط با آن حوزه مشاهده گردد. سپس براساس سوابق موجود، حوزه جدیدی برای فعالیت در آن قلمرو موضوعی انتخاب گردد.
در این مرحله محقق می تواند متغیرهای (مستقل و وابسته) مورد مطالعه خود را در قلمرو موضوعی تعیین شده مشخص کند، و در نهایت جامعه آماری و روش مورد استفاده خود را مشخص کند و عنوان نهایی تحقیق خود را تدوین نماید. این فرایند به طور خلاصه به شرح زیر می باشد:

عنوان= نوع تحقیق (بررسی/مطالعه/شناسایی/تاثیر/طراحی/تدوین) + قلمرو اصلی موضوع (متغیرها) + جامعه آماری/مورد مطالعه (نام یک شرکت یا کسب و کار)+ روش و رویکرد خاص

مثال1: بررسی تاثیر تسهیم دانش بر عملکرد شرکت ملی نفت ایران با رویکرد کارت امتیازی متوازن

مثال2: طراحی و تدوین استراتژی شرکت ملی نفت ایران بر اساس مدل SWOT

در نهایت نوآوری عنوان نهایی پایان نامه شما یک یا چند حوزه اصلی شامل الف) موضوع جدید، ب) روش جدید و ج) جامعه آماری جدید صورت می پذیرد.

  • fanavar pishro
  • ۰
  • ۰

* برخی عناوین پیشنهادی برای پایان نامه های رشته های مدیریت عبارتند از:

        تدوین استراتژی بهینه با استفاده از ماتریس SWOT (مطالعه موردی …)
        بهینه سازی استراتژی های توانمندسازی منابع انسانی
        بررسی رابطه بازاریابی رابطه مند و وفاداری مشتریان
        بررسی رابطه گرایش کارآفرینانه کارکنان و موفقیت سازمانی
        مدلسازی رابطه اخلاق سازمانی و عملکرد سازمان
        ارزیابی کیفیت خدمات با استفاده از منطق فازی (موردی سازمان …)

مابقی موضوعات را در ادامه مطلب مشاهده فرمایید.

  • ۰
  • ۰

با سلام و خسته نباشید خدمت شما فرهیختگان گرامی :

با توجه به اهمیت پروپوزال نویسی و همچنین پایان نامه نویسی شما دوست عزیز می توانید فایل الکترونیکی آموزش پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی دکتر روح اله تولایی را از زیر دانلود فرمایید.

دانلود فایل الکترونیکی کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی دکتر روح اله تولایی

  • fanavar pishro